Multinationale vrem germana!

Cursuri de limba germana pentru incepatori

Vrei, nu vrei, acesta este adevarul. se cauta vorbitori de limba germana in multinationale ca painea calda intr-o zi mare de foamete. Uite-te pe cele mai multe anunturi de recrutare si vezi ce o sa descoperi: „preferabil sa stie minim doua limbi straine: engleza si germana”. Nu te pacali, stii si tu despre ce vorbesc.

Salariu motivant in multinationale pentru vorbitorii de limba germana

Nu stim cat de motivante sunt salariile in multinationala, dar cu siguranta sunt mai putin triste decat in cadrul ueni companii mai mici care isi duce zilele de la o clipa la alta.

Ba chiar am auzit niste cifre frumusele de la elevi care au trecut pragul la Prietena ta, germana. Unii dintre ei au pornit cu un salariu peste media de entry level cu mult pentru ca la angajare deja erau de nivel a2 la germana, ceea ce inseamna ca puteau sa poarte o conversatie de baza.

De aici pana la a te obisnui cu standardele de comunicare din multinationale si a invata germana pentru a face fata oricarui client si situatii deja este mai usor.

De ce nu gasesc multinationalele vorbitori de germana?

Pentru ca cei mai multi se feresc de a invata o a doua limba straina de dragul unui job – partea rea e ca te vei trezi cu un training cu vreo 7-10 angajati in grupa, dupa programul normal, vei „invata” germana asa si vei semna eventual si un contract cu multinationala. Vezi, de germana nu scapi!

Pentru ca o parte se gandesc ca o sa prinda germana dupa ureche – din nefericire, lucrurile nu merg asa. Germana nu este engleza si, chiar daca ai avea o inclinatie pentru limbi straine, germana este mult mai „greu de prins”.

Vreau un job bun: invat germana

Oare nu ar fi mai simplu daca ai pune mana sa inveti germana? La modul ideal daca ajungi la B1 deja stai linistit. Dar daca vorbim de lipsa de vointa sau resurse, poti trece prin a1 si a2 si apoi poti miza pe ce vei invata in multinationala.

Nu este situatia ideala dar e un inceput mai mult decat promitator. Economia secolului nostru inseamna invatare permanenta. Esti gata sa tii pasul?

Comments

comments

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *