Unde facem cursuri de germana in Bucuresti?

Unde facem cursuri de germana in Bucuresti

Fie ca vrem sa obtinem o promovare, sa ne diversificam aptitudinile sau sa plecam din tara, invatand limba germana putema sa ne imbunatatim stilul de viata. Totusi, unde putem sa facem cursuri de germana in Bucuresti?

In acest articol vom discuta despre locurile in care poti face cursuri de germana in Bucuresti:

  • Facem germana acasa!
  • Facem Germana in liceu
  • Invatam limba germana la facultate
  • Cursuri de germana in Bucuresti pe strada Emil Garleanu

Facem germana acasa!

Si noi suntem fani inraiti ai aplicatiei de mobil Duolingo. Este una dintre cele mai utile aplicatii pentru copii si ii poate ajuta pe acestia sa isi dezvolta vocabularul. Totusi, noi nu mai suntem copii.

Engleza este o limba frumoasa, dar serioasa. Din pacate, nu suntem la fel de expusi acestei limbi precum suntem expusi limbii engleze. In timp ce limba engleza o intelegem deseori fara sa vrem, fiind expusi la aceasta zilnic, limba germana necesita timp investit.

Pronuntia acesteia este speciala si necesita exemple concrete. De asemenea, daca te obisnuiesti cu o pronuntie eronata, vei ramane mereu cu aceasta si iti va fi greu sa o schimbi. Nu vrem sa spui „pamblica” toata viata doar pentru ca asa ai invatat singurel.

Facem Germana in liceu!

Liceul este prima locatie in care te intalnesti cu limba germana. Fiind inca tineri, ne este mult mai usor sa invatam o limba straina. Multi profitam de aceasta oportunitate si ceilalti, memoram cuvantul „Danke” pe care il folosim pentru ca este mai scurt decat multumesc si mai interesant decat „Merci”

In prezent, Sibiul este orasul cel mai potrivit pentru a invata limba germana in Romania. Acesta fiind un oras cu o cultura germanica si o istorie importanta. Totusi, pentru cei din Bucuresti, nu este chiar atat de usor sa facem naveta pana acolo in fiecare dimineata.

Totusi, Bucurestiul nu se lasa mai prejos. Cele mai cunoscute 3 licee din Bucuresti unde poti invata limba germana sunt:

  1. Colegiul Goethe
  2. Liceul German Herman Oberth
  3. Liceul cu clasele I – XII Ita Wegman

Cel mai cunoscut dintre acestea este bineinteles, Colegiul Goethe, situat pe strada Stanislav Cihoschi 17, foarte aproape de Piata Romana si de Academia de Studii Economice. Liceul German Herman Oberth este ceva mai indepartat, fiind situat in Ilfov pe Șos. Pipera-Tunari nr. 34E. In final, este si liceul Ita Wegman, situat in sectorul 2 pe strada str.Dimitrie Pompei nr.3, in incinta Colegiului tehnic Edmond Nicolau.

Conform unor statistici ale FDGR, aproximativ 400 de elevi invatau in limba germana la Colegiul Goethe in anul universitar 2016-2017.

Invatam Limba Germana la Facultate!

Trecem de frageda varsta de 18 ani si devenim adulti, chiar daca avem in continuare un spirit liber, de copil. Astfel, luam decizia de a merge la facultate unde sa ne continuam studiile in limba germana.

Mentionam ca aceasta situatie este potrivita pentru persoanele care au cunostinte relativ medii de limba germana. Predarea se va face exclusiv in limba germana si, daca nu o cunosti, vei avea mari probleme in sesiune.

Optiunile pe care le recomandam sunt urmatoarele:

Totusi, nu iti face griji, daca ai intrat la facultate si nu ai invatat pana acum germana, sau, doresti sa dai la facultatea de medicina si sa inveti germana pentru medici, inca mai sunt solutii. Majoritatea facultatilor ofera cursuri optionale de limbi straine, in mare parte gratuite, de care poti profita pentru a invata frumoasa limba germana.

Acestea au o durata cuprinsa intre 1 an si 3 ani, timp in care inveti limba germana odata pe saptamana. Ai totusi grija, odata inscris la acest curs, trebuie sa il treci, ca oricare alt curs al facultatii, pentru a nu te alege cu o restanta.

Cursuri de germana in Bucuresti pe strada Emil Garleanu

Ajungem si la o solutie destinata celor care au trecut de perioada liceului, nu mai au acces la cursurile facultatii sau, sunt pur si simplu, prea ocupati cu munca pentru a merge la cursuri saptamana de saptamana, dupa un program dictat de altcineva.

Oferima o serie de cursuri de germana in Bucuresti si meditatii de limba germana. Acestea se pot desfasura in grup sau individual, in functie de cerintele dumneavoastra. Cursurile sunt disponibile pentru oricine, indiferent de nivelul de pregatire al persoanei.

Putem sa te invatam germana de la 0 sau sa te pregatim pentru o pozitie de medic in Germania. Desigur, cu medicina trebuie sa te descurci tu. Oferim de asemenea ajutor in pregatirea pentru interviuri in limba Germana, astfel incat sa poti obtine acel job pe care ti-l doresti.

Toate cursurile de limba germana sunt efectuate cu doamna profesoara Botoc Doina, recomandata de peste 400 de elevi si studenti care au invatat limba germana impreuna cu ea. A terminat cursurile de pregatire profesionala la Institutul Goethe si profesoara de limba germana inca din 1997.

Totusi, nu te stresa, in ciuda experientei pe care profa de germana o are, aceasta a avansat odata cu timpurile. Astfel ca nu vei invata dupa cursuri si manuale vechi sau metode invechite. Punem accent pe o invatare interactiva, in care totul are o logica si poti sa inveti usor, dupa ritmul tau.

Orarul cursurilor este stabilit de comun acord, astfel ca nu trebuie sa lipsesti de la birou sau de la cursurile de medicina pentru a invata limba germana.