Vreau sa invat germana

Ich lerne gern Deutsch!

invat

WIE LANGE? În cât timp învăț germana?

Puteți să parcurgeți numai primul manual- A1, dacă dumneavoastră considerați că aveți nevoie numai de câteva cunoștințe de bază necesare pentru a vă descurca în călătoriile ocazionale. Daca aveți drept obiectiv obținerea atestatului (în vederea unui loc de muncă în Germania sau eventual la o companie din România unde germana este obligatorie), atunci trebuie să ajungeți la nivelul mediu. Aceasta înseamnă 3 manuale.  Dacă învăț germana, cât timp îmi ia să le parcurg?

WO? Unde pot învăța germana?

Puteți urma cursurile organizate în cadrul Institutului Goethe sau ale altor instituții acreditate cu încă 16 cursanți în grupă, fiecare manual fiind împărțit în 2 module, sau în particular cu un profesor care știe ce manuale trebuie să parcurgeți și programa Institutului Goethe. Atenție și la profesorii din particular – aveți șansa să îi testați și să evitați problemele ulterioare!

WIE? Cum învăț germana?

În cazul acestei întrebări, totul depinde de soluția pe care o alegeți – fie la Institutul Goethe sau în particular, în ritmul unui curs sau al dumneavoastră.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *